ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Прикордонники заборонили в’їзд до України російській блогерці

28.12.2020, 10:04
Фото – dpsu.gov.ua
Фото – dpsu.gov.ua

Державна прикордонна служба України заборонила на три роки в’їзд до України російській блогерці через незаконне відвідування тимчасово окупованого Криму.

Про це повідомляється 26 грудня на сайті Держприкордонслужби.

Прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту "Київ" під час оформлення пасажирів авіарейсу з Туреччини виявили громадянку РФ, 1994 року народження, яка порушила порядок в’їзду-виїзду на тимчасово окуповану територію АР Крим. Порушницею виявилася російська блогерка.

Росіянку повернули зворотним рейсом.

Як повідомляв ІМІ, 5 грудня Державна прикордонна служба України заборонила на три роки в’їзд до України російському рок-музиканту, актору та радіоведучому Петру Мамонову через незаконне відвідування тимчасово окупованого Криму. 

16 листопада 2020 року Міністерство культури та інформаційної політики України за поданням Служби безпеки України занесло російського актора Павла Трубінера до переліку осіб, які створюють загрозу національній безпеці української держави.

Російському актору Кирилу Гребенщикову на три роки заборонили в'їзд до України через незаконне відвідування окупованого Криму.

Liked the article?
Help us be even more cool!