ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

"Прямий" вибачився за невдалий жарт

08.11.2019, 15:09
Фото - bbc.com
Фото - bbc.com

Телеканал “Прямий” вибачився за невдалий жарт з інсценуванням штурму людьми в масках у прямому ефірі. Про це повідомляється на сайті каналу.

“Телеканал “Прямий” щиро перепрошує, передусім, у своїх глядачів, за невдалий жарт, коли під час телетрансляції у студію увірвались люди в масках. Фрагмент нашого вчорашнього вечірнього ток-шоу викликав бурхливу реакцію. Наша алегорія полягала в тому, щоб показати всю абсурдність ситуації в країні, де “сюрпризи” стаються майже не щодня. 

Ми хотіли сказати, що таке може статися з кожним, в будь-який час і в будь-якому місці. Але ми інформаційний канал і жарти - це не наше. Тому телеканал “Прямий” щиро перепрошує, передусім, у наших глядачів, за таку невдалу і недоречну у даному питанні інтерпретацію ситуації”, - йдеться у зверненні ведучих та журналістів “Прямого”.

Як повідомляв ІМІ, 7 листопада у студії телеканала “Прямий” розіграли гостей студії і телеглядачів, влаштувавши сценку зі спробою збройного нападу.

7 листопада телеканал “Прямий” повідомив про обшуки у власника телеканалу Володимира Макеєнка.

В ДБР повідомили, що обшуки у власника телеканалу “Прямий” Володимира Макеєнка відбуваються у рамках кримінального провадження щодо купівлі-продажу каналу і не стосуються журналістів каналу.

Державне бюро розслідувань проводить розслідування у кримінальному провадженні щодо можливого зловживання Президента України Петра Порошенка під час купівлі-продажу телеканала. Кримінальне провадження порушено за заявою екс-заступника глави адміністрації президента України часів Віктора Януковича Андрія Портнова.

Liked the article?
Help us be even more cool!