ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

"Прямий" повідомляє про обшук у їхнього власника Макеєнка

07.11.2019, 11:18
Фото - YouTube
Фото - YouTube

Телеканал “Прямий” повідомляє, що у власника телеканалу Володимира Макеєнка проводять обшуки. Про це йдеться на сайті каналу.

Згідно з повідомленням,  обшук проводиться в будинку Макеєнка.

“Слідчий, який прийшов з обшуком до помешкання Володимира Макеєнка, відмовився повідомляти, який саме правоохоронний орган він представляє”, - повідомив кореспондент “Прямого” Артем Хоменко.

Також стало відомо, що обшук відбувається за постановою суду. Проте правоохоронець відмовився повідомляти, якого саме, і за якою справою.

Канал зазначає, що сприймає ці дії “як тиск і наступ на свободу слова”.

Обшук у Макеєнка проводять співробітники Державного бюро розслідувань, повідомляє Радіо Свобода з посиланням на пресслужбу ДБР.

“ДБР проводить слідчі дії у рамках розслідування провадження щодо купівлі-продажу телеканалу “Прямий”, – повідомили в пресслужбі ДБР, додавши, що наразі не мають додаткових деталей.

Нагадаємо, Державне бюро розслідувань проводить розслідування у кримінальному провадженні щодо можливого зловживання Президента України Петра Порошенка під час купівлі-продажу телеканала. Кримінальне провадження порушено за заявою екс-заступника глави адміністрації президента України часів Віктора Януковича Андрія Портнова.

Liked the article?
Help us be even more cool!