ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

"Прямий" повідомив, що журналістів каналу не акредитували на захід за участю Зеленського

05.10.2021, 16:00
Фото – YouTube
Фото – YouTube

Телеканал “Прямий” повідомляє, що його не акредитували на захід за участю президента Володимира Зеленського.

Про це повідомляється на сайті каналу.

За словами кореспондентки “Прямого” Валентини Мілько, 5 жовтня о 13-й годині в Маріїнському парку в Києві розпочалася офіційна зустріч Президента України Володимира Зеленського й Президента Ізраїлю Іцхака Герцоґа. Останній прибув до столиці сьогодні вранці для відзначення 80-х роковин трагедії Бабиного Яру. 

“Ми отримали на початку зустрічі листа з відмовою в акредитації без зазначення жодних причин. У списках нас не було, охоронці, звісно, нас на територію палацу (Маріїнського. – Ред.) не пропустили”, – зазначила журналістка.

Кореспондентка додала, що єдина інформація, яку їй вдалося знайти на сайті президента, – це повідомлення про участь не більш як 50 представників ЗМІ на публічних заходах, щоб запобігти поширенню COVID-19 в Україні. 

Однак, зазначає канал, його знімальна група дотримується правил епідемічної безпеки й вакцинована.

В Офісі президента "Детектору медіа" повідомили, що відмова в акредитації пов'язана із обмеженою кількістю місць в пресзалі.

Як повідомляв ІМІ, 1 вересня “Прямий” заявив, що журналісти каналу не мають доступу на заходи, які організовує Офіс президента в США. Водночас їх пускають на всі події за участю американського уряду.

30 серпня “Прямий” повідомив про обмеження доступу каналу до інформації щодо зустрічі президентів України й США Володимира Зеленського та Джо Байдена у Вашингтоні. 

22 серпня телеканал “Прямий” повідомив, що його журналістам відмовили в акредитації на заходи за участю Президента України Володимира Зеленського та Федерального канцлера ФРН Ангели Меркель.

Liked the article?
Help us be even more cool!