ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

"Прямий" повідомив, що їхніх журналістів не пускають на заходи, організовані офісом Зеленського в США

02.09.2021, 12:35
Фото – YouTube
Фото – YouTube

Телеканал “Прямий” повідомив, що журналісти каналу не мають доступу на заходи, які організовує Офіс президента в США. Водночас їх пускають на всі події за участю американського уряду.

Про це повідомила 1 вересня спеціальна кореспондентка “Прямого” в США Катерина Лісунова, повідомляється на сайті “Прямого”.

“Я спокійно маю доступ до всіх заходів, які організовуються за участю американського уряду. Єдине, куди мене не допускають, – це приватні заходи, які організовує Офіс українського президента, що парадоксально. Але в усі урядові приміщення Сполучених Штатів Америки ми маємо повний доступ, тому що в США керуються першою поправкою до Конституції, яка гарантує свободу медіа. На жаль, в Україні поки що немає такої поправки. Але навіть за нашим законодавством, схоже, що не вдається українському президенту зараз відповідати українській Конституції”, – сказала Лісунова.

Як повідомляв ІМІ, 30 серпня телеканал “Прямий” повідомив про обмеження доступу каналу до інформації щодо зустрічі президентів України й США Володимира Зеленського та Джо Байдена у Вашингтоні. 

22 серпня телеканал “Прямий” повідомив, що їхнім журналістам відмовили в акредитації на заходи за участю Президента України Володимира Зеленського та Федерального канцлера ФРН Ангели Меркель.

Liked the article?
Help us be even more cool!