ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

"Прямий" повідомив, що йому відмовили в акредитації на саміт "Україна-ЄС"

12.10.2021, 14:00
Фото – YouTube
Фото – YouTube

Телеканал “Прямий” повідомив про відмову Офісу президента в акредитації на саміт “Україна-ЄС”, який 12 жовтня проходить у Києві за участю президента Володимира Зеленського.

За словами кореспондентки “Прямого” Ганни Дзьоби, причин відмови акредитації не повідомлено.

“Варто зазначити, що цього разу телеканал “Прямий” знову залишився без акредитації від Офісу президента. Нас попросту не пустили на цей захід без обгрунтування причини. До прикладу, телеканал “1+1” потрапив аж трьома групами, телеканал “Дом” двома групами”, – розповіла кореспондентка.

Вона розповіла, що на саміт прийшло понад 80 засобів масової інформації. Однак раніше у пункті про акредитацію йшлося про те, що допускається не більше 50 медіа.

Як повідомляв ІМІ, 5 жовтня телеканал “Прямий” повідомив, що його не акредитували на захід за участю президента Володимира Зеленського. В Офісі президента повідомили, що відмова в акредитації пов'язана із обмеженою кількістю місць в пресзалі.

1 вересня “Прямий” заявив, що журналісти каналу не мають доступу на заходи, які організовує Офіс президента в США. Водночас їх пускають на всі події за участю американського уряду.

30 серпня “Прямий” повідомив про обмеження доступу каналу до інформації щодо зустрічі президентів України й США Володимира Зеленського та Джо Байдена у Вашингтоні. 

22 серпня телеканал “Прямий” повідомив, що його журналістам відмовили в акредитації на заходи за участю Президента України Володимира Зеленського та Федерального канцлера ФРН Ангели Меркель.

Liked the article?
Help us be even more cool!