ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Прокуратура просить суд обмежити Вишинському строк ознайомлення зі справою

25.01.2019, 10:00
Фото - Фейсбук Кирила Вишинського

Херсонський міський суд Херсонської області 25 січня розгляне клопотання прокуратури АР Крим про обмеження строку ознайомлення з матеріалами досудового розслідування керівнику “РІА Новини Україна” Кирилу Вишинському. Про це повідомляється на сайті прокуратура АРК.

На думку прокуратури, підозрюваний умисно зловживає своїм процесуальним правом на ознайомлення з відкритими матеріалами кримінального провадження, які складаються з 25 томів.     

Як повідомляв ІМІ, 10 січня Слідчий відділ Головного управління СБУ в Автономній Республіці Крим за дорученням прокуратури АРК повідомив керівнику “РІА Новини Україна” та його захисникам про закінчення досудового слідства в кримінальному провадженні та надання доступу до матеріалів розслідування.

Розглядати по суті справу стосовно Кирила Вишинського буде один з районних судів Києва.

17 січня Херсонський міський суд продовжив термін тримання під вартою керівнику “РІА Новини Україна” Кирилу Вишинському до 16 лютого.

15 травня 2018 року зранку СБУ повідомила, що розкрила діяльність мережі медіаструктур, підконтрольних РФ, які використовувалися країною-агресором у межах гібридної інформаційної війни проти України. СБУ провела обшуки в розташованому в центрі Києва офісі агентства “РІА Новини Україна” та затримала його керівника Кирила Вишинського.

15 травня 2018 року Вишинському було оголошено про підозру в скоєнні злочину та затримано згідно зі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Кримінальне провадження відкрите за ч. 1 ст. 111 (“Державна зрада”) Кримінального кодексу України.

Liked the article?
Help us be even more cool!