ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

СБУ обшукує офіс "РІА Новини Україна" та затримала журналіста агентства

15.05.2018, 10:54
Фото - Фейсбук Кирила Вишинського

Служба безпеки України повідомляє, що розкрила діяльність мережі медіаструктур, підконтрольних Російській Федерації. Про це повідомляється на сайті СБУ.

“Співробітники Служби безпеки України спільно з Прокуратурою АР Крим розкрили діяльність мережі медіаструктур, підконтрольних Російській Федерації. Правоохоронці встановили, що вони використовувались країною-агресором у рамках гібридної інформаційної війни проти України”, - йдеться в повідомленні.

Наразі відбуваються слідчі дії.

Деталі операції СБУ обіцяє оприлюднити після їх завершення.

Як уточнила Інтерфаксу-Україна речниця СБУ Олена Гітлянська, спецслужба проводить зранку 15 травня обшуки в розташованому в центрі Києва офісі “РІА Новини Україна”.

Спецслужба затримала журналіста “РІА Новини Україна” Кирила Вишинського. У нього вдома співробітники СБУ провели обшуки, повідомляє “Детектор медіа” з посиланням на СБУ.

“Підтверджую: обшуки дійсно проводяться в офісі "РІА Новини  Україна", затримано його керівника. Ми маємо обґрунтовану доказову базу, яку ми оприлюднимо по завершенні слідчих дій”, - написала Гітлянська на своїй сторінці у Фейсбук.

“РІА Новини Україна” входить до медіагрупи МІА “Росія сьогодні”.

Liked the article?
Help us be even more cool!