ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Вишинського судитимуть у Києві

15.01.2019, 13:36
Фото - krymr.com

Розглядати по суті справу стосовно підозрюваного в державній зраді керівника “РІА Новини Україна” Кирила Вишинського буде один з районних судів Києва. Про це повідомляє УНІАН з посиланням на прес-службу прокуратури Автономної Республіки Крим.

“Рішення про підсудність справи, згідно зі статтею 12 Закону України “Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України”, ухвалюватиме Київський апеляційний суд”, - розповіли в прес-службі.

Також у прокуратурі підкреслили, що справу Вишинського буде передано для розгляду по суті в один з районних судів Києва, куди підсудного перевезуть зі слідчого ізолятора міста Херсона.

Як повідомляв ІМІ, 10 січня Слідчий відділ Головного управління СБУ в Автономній Республіці Крим за дорученням прокуратури АРК повідомив керівнику “РІА Новини Україна” та його захисникам про закінчення досудового слідства в кримінальному провадженні та надання доступу до матеріалів розслідування.

14 січня Апеляційний суд Херсонської області залишив чинним рішення щодо продовження запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою підозрюваному в державній зраді керівнику “РІА Новини Україна” Кирилу Вишинському до 27 січня.

Liked the article?
Help us be even more cool!