ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Прокуратура Одеси завершила розслідування справи фотографа Євгена Нікіфорова

07.09.2021, 12:34
Фото – Михайло Штек / Радіо Свобода
Фото – Михайло Штек / Радіо Свобода

Одеська обласна прокуратура завершила досудове розслідування стосовно київського фотографа Євгена Нікіфорова, підозрюваного в скоєнні 14 березня ДТП в селі Василівка на Одещині, внаслідок якої загинула людина. 

Про це Суспільному повідомила прессекретарка відомства Ірина Коваленко.

За її словами, усі необхідні слідчі дії та експертизи правоохоронці вже провели, тож планують уже цього тижня передати обвинувальний акт щодо Євгена Нікіфорова до одного з одеських судів. Ймовірно, це буде Київський районний суд, де чоловіку обирали та продовжували запобіжний захід.

Як повідомляв ІМІ, 6 вересня фотограф Євген Нікіфоров заявив про завершення строку запобіжного заходу у вигляді цілодобового домашнього арешту.

5 квітня Одеський апеляційний суд змінив Нікіфорову запобіжний захід з нічного домашнього арешту на цілодобовий.

17 березня Київський районний суд Одеси обрав запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту фотографу Євгену Нікіфорову, якого підозрюють у скоєнні 14 березня ДТП в селі Василівка, внаслідок якої загинула людина.

Правоохоронці кваліфікували справу за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (“Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами”).

14 березня Євгену Нікіфорову, який співпрацює з виданням “Заборона”, погрожували та намагалися побити й пограбувати в селі Василівка Одеської області під час знімання для проєкту фотографа про експериментальні села.

Liked the article?
Help us be even more cool!