ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Прокуратура Києва керуватиме розслідуванням смерті голови "Білоруського дому в Україні"

03.08.2021, 13:40
Криміналісти в Святошинському лісі Києва, де знайшли повішеним Віталія Шишова, фото - Радіо Свобода
Криміналісти в Святошинському лісі Києва, де знайшли повішеним Віталія Шишова, фото - Радіо Свобода

Київська міська прокуратура здійснюватиме процесуальне керівництво у провадженні за фактом смерті голови “Білоруського дому в Україні” Віталія Шишова. 

Про це повідомляється на телеграм-каналі прокуратури Києва.

“Київська міська прокуратура взяла під своє процесуальне керівництво кримінальне провадження, розпочате за фактом смерті 26-річного громадянина Білорусі, голови ГО “Білоруський дім в Україні” Віталія Шишова. Відповідно постанови, подальше досудове розслідування у даному провадженні доручено слідчому управлінню Головного управління Нацполіції в м. Києві”, - йдеться у повідомленні. 

За даними прокуратури, Шишов був знайдений повішеним сьогодні близько 8 години ранку на території лісопаркової зони у Святошинському районі Києва.

Як повідомляв ІМІ, 3 серпня у Києві знайшли повішеним у парку очільника громадської організації “Білоруський дім в Україні” Віталія Шишова, який зник вранці 2 серпня.

3 серпня громадська організація “Білоруський дім в Україні” (БДУ) заявила, що за його головою Віталієм Шишовим, якого знайшли повішеним у Києві, стежили і поліція про це знала. Організація переконана, що “це спланована чекістами операція з ліквідації дійсно небезпечного режиму білоруса”.

Liked the article?
Help us be even more cool!