ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Правоохоронці затримали підозрюваного в підпалі авто журналістки Радіо Свобода

06.02.2020, 09:42
Фото – СБУ
Фото – СБУ

Правоохоронці затримали в Одесі жителя Хмельницької області, який, за версією слідства, підпалив у Львові авто подружжя журналістів Галини та Василя Терещуків. Про це повідомляється на сайті Служби безпеки України.

Згідно з повідомленням, оперативники Львівського управління СБУ спільно з представниками Нацполіції і львівської прокуратури встановили особу та маршрут переміщення зловмисника, який після вчиненого попрямував до Одеси. 

“Зафіксовано, що після втечі з місця підпалу виконавець кілька разів змінював зовнішній вигляд”, – повідомляє СБУ.  

У межах кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 194 ("Умисне пошкодження чужого майна, вчинене загальнонебезпечним способом через підпал") Кримінального кодексу України, затриманому повідомлено про підозру в скоєнні злочину. 

Досудове розслідування триває, встановлюється причетність до вчиненого інших осіб, зокрема замовника. 

Як повідомляв ІМІ, 30 січня у Львові невідомий підпалив автомобіль, що належить журналістці Радіо Свобода Галині Терещук.

За цим фактом поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 2 ст. 347-1 (“Умисне знищення або пошкодження майна журналіста”) КК України.

Основна версія підпалу автомобіля журналістки Радіо Свобода Галини Терещук – її професійна діяльність, повідомив начальник слідчого відділу Галицького районного відділу поліції Львова Василь Васько.

Liked the article?
Help us be even more cool!