ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Львові спалили авто журналістки Радіо Свобода

30.01.2020, 10:35
Фото – 3oko.com.ua
Фото – 3oko.com.ua

Опівночі 30 січня у Львові невідомий підпалив автомобіль, що належить журналістці Радіо Свобода Галині Терещук, повідомляє Радіо Свобода.

Унаслідок підпалу ніхто не постраждав.

За словами свідків, до машини підійшла людина із закритим обличчям, поклала під щітки на лобовому склі автомобіля пакети, підпалила їх і втекла.

Поруч із підпаленим автомобілем були розташовані інші машини, але вогонь на них не перекинувся. Пожежники його загасили. Автомобіль знищений.

Журналістка звернулась із заявою в поліцію. Зараз тривають слідчі дії і поліція вивчає різні версії підпалу. Галина Терещук відкидає побутові версії, що могли б стати підставою для злочину.

Журналістка зазначила в коментарі виданню “Твоє місто”, що не має жодних здогадів, кому, навіщо і з якою метою треба було підпалити її машину.

“Я це точно не пов'язую із земельними, майновими, побутовими, соціальними та іншими приватними справами, тому що у мене такого немає. Це не може бути якась помста. Я це категорично відкидаю. Не було і якихось публікацій із образами конкретних людей, такого на Радіо Свобода не може бути, тому це відпадає”, - сказала вона.

Також Галина Терещук додала, що не отримувала жодних погроз чи натяків на те, що таке може статись – ані дзвінків, ані повідомлень.

“Я сама хочу знати, для чого це зроблено, яка мета переслідується. Сподіваюсь, що поліція і СБУ допоможуть, і я матиму відповіді на ці питання”, – сказала вона.

Чоловік Галини Терещук, журналіст Василь Терещук, на своїй сторінці повідомив, що пов'язує напад із професійною діяльністю: “Ми журналісти. У нас є тільки наша робота. Це напад на нас і свободу слова в Україні”.

Liked the article?
Help us be even more cool!