ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Полтавський журналіст відмовився від обвинувачень щодо нападників. Суд закрив справу

03.03.2020, 12:45
Фото – фейсбук Ярослава Журавля
Фото – фейсбук Ярослава Журавля

Апеляційний суд Полтавської області 2 березня закрив справу щодо побиття полтавського журналіста і блогера Ярослава Журавля. Про це Ярослав Журавель повідомив представниці ІМІ в Полтавській області.

За словами журналіста, таке рішення суд ухвалив за його зверненням, оскільки він відмовився від обвинувачень щодо нападників.

Як повідомив Журавель “Змісту”, він пробачив нападників.

“Компенсували витрати на лікування, попросили вибачення, розказали про своїх малих дітей – і я їх пробачив”, – сказав Ярослав Журавель.

У себе на фейсбуці журналіст пояснив: “Я прийняв рішення просити суд не саджати обвинувачених за грати. <...> І тому, відкинувши емоції і образи, все-таки вирішив, що вони потрібніші своїм дітям і родинам тут. Внутрішньо я відчуваю, що так буде правильно”.

Як повідомляв ІМІ, 18 травня 2018 року в Полтаві в приміщенні офісу обласного осередку Соціалістичної партії України побили журналіста порталу “Трибуна”, ведучого відеопроєкту “ШоУНас” Ярослава Журавля.

13 серпня 2018 року прокуратура Полтавської області повідомила про оголошення підозри двом чоловікам, які побили та силою виштовхали журналіста “Трибуни” Ярослава Журавля з офісу Полтавського осередку партії “СПУ”.

9 вересня 2019 року Київський районний суд Полтави засудив до двох років обмеження волі обвинувачених у побитті журналіста. Суд визнав Антона Пазенка та Мустафу Алоєва винуватими у вчиненні кримінального правопорушення за ст. 128 ("Необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження") Кримінального кодексу України.

Liked the article?
Help us be even more cool!