ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Подоляк назвав три причини звільнення Мендель

19.05.2021, 17:01
Фото – фейсбук Юлия Мендель, УНІАН
Фото – фейсбук Юлия Мендель, УНІАН

Радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк назвав три причини звільнення Юлії Мендель з посади речниці президента Володимира Зеленського. Про це він сказав в інтерв'ю KP.ua

Першою причиною, за його словами, є вкрай жорсткий ритм роботи з президентом Володимиром Зеленським. 

“Володимир Олександрович дуже швидкий у реакції. Він працює 24/7 без перерв. І весь час хоче по-перфекціоністськи отримувати якісну роботу. У такому режимі дуже мала кількість людей може працювати постійно”, – сказав Подоляк.

Другою причиною він назвав “шалений хейт”, у який потрапляла Мендель та який її демотивував.

“Її хейтили з будь-якого приводу, абсолютно незаслужено зазвичай. Вона професіонал, вона точно розуміє суть роботи, швидко виконує завдання, ефективно комунікує з людьми в тіньовому форматі. Але вона потрапила під феєричну атаку і ботів, і ломів, і політично ангажованих суб'єктів, і якихось ревнивих журналістів. Природно це сильно демотивує”, – зазначив він.

Третьою причиною Подоляк назвав перехід Мендель на сходинку вище. 

“Вона вже повинна була б відійти від функціонала прессекретаря і перейти у функціонал, скажімо так, людини, яка має позицію з багатьох важливих питань, і висловлювати її від свого імені”, – сказав Подоляк.

Водночас радник керівника Офісу президента відмовився назвати кандидатів, які претендують на посаду прессекретаря президента.

“Хто – не скажу. Люди приходять, ми проводимо з ними відповідну розмову, визначаємо рівень компетенції. Ми сформували список, напевно, з 12–15 осіб. Мені всі дуже подобаються, вони все точно розуміють: свою функціональність, командність і ризики, з якими будуть пов'язані. Я думаю, що ми цей первинний добір закінчимо протягом тижня-двох і до кінця травня, напевно, вже вийдемо на презентацію”, – сказав Подоляк.

Він не відкидає, що на День журналіста президент буде з новим прессекретарем.

Як повідомляв ІМІ, 30 квітня радник глави Офісу президента Михайло Подоляк повідомив, що прессекретарку президента Юлію Мендель звільнено з обійманої посади.

Liked the article?
Help us be even more cool!