ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Операція об'єднаних сил оприлюднила порядок співпраці з журналістами

02.05.2018, 12:29
Фото - Фейсбук Операції об'єднаних сил

Операція об’єднаних сил (ООС) оприлюднила Порядок співпраці з журналістами в районі проведення ООС. Про це повідомляється на сторінці Операції об'єднаних сил у Facebook, повідомляє “Детектор медіа”.

Порядок започатковано “для полегшення роботи цивільних журналістів та працівників ЗМІ щодо висвітлення проведення операції Об’єднаних сил”.

Згідно з Порядком, тричі на тиждень (щонеділі, щосереди та щоп’ятниці) до 16.00 через прес-центр командування Об’єднаних сил ([email protected]) формуватиметься список цивільних журналістів, працівників ЗМІ, які виявили бажання працювати на об’єктах (органах військового управління, військових частинах, районах (місцях) їх дислокації, підготовки та виконання завдань за призначенням) в районі проведення операції Об’єднаних сил, із зазначенням:

  • прізвища, ім’я та по батькові представників ЗМІ, номерів прес-карт;
  • марки і державних номерів автомобілів;
  • бажаного місця роботи та маршруту висування.

Список визначених представників ЗМІ буде доводитися телеграмою до органів військового управління та військових частин.

Для організації роботи цивільних журналістів, працівників ЗМІ на кожному з визначених об’єктів Об’єднаних сил призначатимуться відповідні посадови особи.

Для підтвердження права цивільних журналістів, працівників ЗМІ на відвідання об’єктів, перетин блокпостів тощо здійснюватиметься перевірка через відповідну чергову службу за списком, сформованим прес-центром ОС.

“У разі виникнення ситуацій, пов’язаних з різкою зміною обстановки в районі проведення операції ОС, або будь-яких інших непередбачуваних обставин, що виникають під час роботи з вітчизняними та іноземними журналістами (зміни у складі знімальних груп та їх автотранспорту, корегування маршрутів тощо), прес-центр ОС проводитиме щоденну акредитацію журналістів для надання їм можливості оперативної роботи”, - йдеться в публікації.

Нагадаємо, 30 квітня припинив свою діяльність прес-центр штабу АТО, коли замість Антитерористичної організації на Донбасі має початися операція Об’єднаних сил.

У прес-центрі штабу АТО уточнили, що це тимчасове призупинення роботи у зв’язку з реорганізаційними заходами.

Згодом на своїй сторінці у Facebook очільник прес-служби Міністерства оборони України Олексій Чернобай повідомив про передачу повноважень прес-центра штабу АТО прес-центру Об’єднаних сил.

Liked the article?
Help us be even more cool!