ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Окупанти вирішили створити у квартирі Зеленського в Криму "музей боротьби з нацизмом"

Фото – president.gov.ua
Фото – president.gov.ua

Росіяни вирішили створити в окупованому Криму у квартирі Президента України Володимира Зеленського “музей боротьби з нацизмом”.

Про це повідомляє Представництво Президента України в АРК на своїй фейсбук-сторінці.

“В окупантів знову “порив” креативних та абсурдних ідей. У квартирі Президента України Володимира Зеленського в окупованому Криму вони вирішили створити музей боротьби з нацизмом”, – повідомляє представництво.

Також представництво повідомляє, що російські корпорації поступово починають скорочувати свою роботу в окупованому Криму. Серед них – ТВ-приставка Яндексу, що відмовляється працювати в Криму та забороняє “перегляд за кордонами РФ”. Крім того, канали “Матч-ТВ”, власником яких є компанія “Газпром-Медіа”, унеможливили оформлення передплати з Криму.

Водночас окупаційна адміністрація Криму поширює пропагандистську газету “Крымская правда”, на сторінках якої замовчують війну, щоб заспокоїти росіян. 

“Газету видають безкоштовно, але особливістю примірника є те, що в ньому стало менше згадувань про хід війни, натомість увага акцентована на побутових речах. Також окремо робиться наголос на тому, що український контрнаступ є неуспішним, щоб уникнути будь-яких невдоволень”, – йдеться в повідомленні.

Як повідомляв ІМІ, 15 вересня адміністрація президента Росії розіслала директиву підконтрольним Кремлю засобам масової інформації з вимогою перестати називати Президента України Володимира Зеленського президентом.

ЗМІ пропонують під час висвітлення діяльності Володимира Зеленського або не згадувати його посаду, або використовувати словосполучення “режим Зеленського”. 

Liked the article?
Help us be even more cool!