ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Одеський телеканал "Град" припинив виготовлення новин

Фото – фейсбук телеканалу “Град”

Одеський телеканал “Град” з 1 жовтня закрив редакцію інформаційно-аналітичних програм. Про це представнику Інституту масової інформації в Одеській області повідомила редакторка ТРК Лариса Швець. 

За її словами, відсутність рекламного ринку і будь-якої державної підтримки, хоча б у частині поширення сигналу, веде до знищення регіональних медіа. 

“Одеса в цьому сенсі протрималася найдовше. Завдяки більшій кількості каналів, які робили місцевий продукт. З майже 20 каналів п'ять років тому сьогодні залишився один комерційний канал і то без щоденних новин. ТРК “Град” зараз ретранслює єдиний марафон. Закрита тільки телевізійна редакція інформаційно-аналітичних програм, яка й виготовляла регіональний контент і щоденну новинну програму, не зупиняючи процес ні на один день, навіть із самого початку війни. Про ребрендинг каналу для відновлення мовлення в регіональному форматі мені від засновників компанії нічого не відомо”, – розповіла Лариса Швець.

Перший телевізійний випуск новин ТРК “Град” був підготовлений 8 листопада 2005 року, повідомляє видання Інтент. Співвласниця каналу Вікторія Гринько уточнила виданню, що телеканал планують переформатувати, але наразі ТРК припиняє передавати новини. 

За даними сервісу YuoControl, наразі кінцевими бенефіціарами каналу залишаються Анатолій Балинський та Вікторія Гринько. 

Як повідомляв ІМІ, на початку вересня припинив мовлення одеський 7 канал, а місцевому сайту УСІ призупинили фінансування.

Liked the article?
Help us be even more cool!