ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Одеському сайту УСІ призупинили фінансування, але колектив вирішив продовжити роботу

Фото – фейсбук УСІ

Одеському новинному сайту УСІ (Українська служба інформації) призупинили фінансування, проте команда видання вирішила продовжити свою журналістську діяльність. 

Про це повідомила головна редакторка УСІ Тетяна Мілімко в коментарі регіональному представнику Інституту масової інформації в Одеській області.

“Ми не очікували такого рішення, хоча розуміємо, що велика війна взагалі не дає нічого планувати чи очікувати. Дякуємо, що встояли ці роки. Було важко, багато чого робили на голому ентузіазмі. Вважаю, що припиняти роботу ЗМІ з багаторічною історією зараз максимально не на часі”, – зазначила Мілімко.

Вона також підкреслила важливість створення якісного українськомовного контенту з огляду на поточну інформаційну війну. “Ми маємо працювати далі, навіть безоплатно. Ми маємо вести українську повістку на нашому півдні, робити це гідно”, – додала головна редакторка.

Незважаючи на труднощі, команда УСІ вже має плани на майбутнє, включно з проведенням ребрендингу, розробленням нової стратегії, створенням оновленого інформаційного майданчика та розвитком соціальних мереж. 

Тетяна Мілімко наголосила на важливості підтримки та пошуку нових інвестицій, водночас підкресливши бажання залишатися незалежним медіа Півдня України.

За її словами, сайт отримав підтримку від багатьох журналістів з різних видань, які готові ділитися матеріалами безкоштовно. “Це дуже зворушливо”, – підсумувала Мілімко.

Як повідомляв ІМІ, з 1 вересня тимчасово зупинив мовлення одеський 7 канал. За джерелами ІМІ, ці два медіа пов’язані з місцевим бізнесменом Аднаном Ківаном.

Liked the article?
Help us be even more cool!