ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

В Одесі призупинив мовлення 7 канал

Фото – 7 канал

З 1 вересня тимчасово зупинив мовлення одеський 7 канал. Про це мовник повідомив 31 серпня на своєму сайті.

“Шановні читачі та глядачі 7 каналу. З 1 вересня ми робимо паузу у роботі наших ресурсів. Дякуємо, що були з нами, та сподіваємось, що ще розкажемо вам про цікаві події в мирній Одесі та Україні!” – зазначила редакція каналу.

Керівництво телеканалу не коментує причини призупинення мовлення, повідомляє регіональний представник Інституту масової інформації.

Водночас декілька журналістів телеканалу на умовах анонімності повідомили представнику ІМІ, що це рішення стало несподіванкою для всього колективу. 

Проте вони з розумінням ставляться до ситуації, зважаючи війну та скорочення фінансування, яке заморозило медійний регіональний ринок. Журналісти отримали обіцянки від власників, що з ними вчасно розрахуються, а в разі відновлення мовлення їх запросять повернутися до роботи.

Нагадаємо, що з початком російської агресії проти України у 2022 році 7 канал, що належить місцевому бізнесмену Аднану Ківану, вже зупиняв мовлення на декілька місяців, але пізніше, після оптимізації та скорочення штату, відновив роботу.

Liked the article?
Help us be even more cool!