ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Невідомі намагались отримати доступ до Facebook-сторінки розслідувача Михайла Ткача

Журналіст "Української правди" Михайло Ткач повідомив, що невідомі намагались отримати доступ до його Facebook-сторінки.

"Шановні, навіщо вам ці коди? Запишіть краще одразу пароль – день народження Миколи Тищенка", – іронічно написав журналіст.

В коментарі ІМІ головна редакторка "Української правди" Севгіль Мусаєвої зазначила, що наразі складно зрозуміти, хто стоїть за цими спробами, адже Михайло поза межами редакції.

На питання, чи стоять за цією спробою російські хакери, Севгіль Мусаєва зазначила, що, поки редакція не проведе розслідування, вона не може ні стверджувати, ні заперечувати цього.

Атаки на Михайла Ткача

Як повідомляв ІМІ, у листопаді 2023 року в селищі Козин Київської області напали на журналіста "Української правди" Михайла Ткача під час знімання.

На початку жовтня 2022 року журналіст "Української правди" Михайло Ткач заявив про SMS-бомбінг та численні дзвінки після виходу 28 вересня його сюжету "Форсаж під час війни. Як мешканців столиці тероризують вуличними гонками".

Згодом Михайло Ткач заявив про перешкоджання його журналістській діяльності та пов'язав це з виходом вищевказаного сюжету.

13 жовтня Михайло Ткач повідомив, що його збило авто. Він додав, що "не схильний" пов'язувати цей випадок із професійною діяльністю, але звернув увагу на те, що водій ВАЗа натиснув на газ перед пішохідним і перед ним. Комітет захисту журналістів (CPJ) закликав українську владу розслідувати переслідування команди "Української правди" та перешкоджання професійній діяльності журналіста Михайла Ткача.

Liked the article?
Help us be even more cool!