ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Засновник Ukraїner не відкидає, що росіяни причетні до зламу сторінок проєкту

27.02.2023, 11:02
Фото – фейсбук Богдана Логвиненка
Фото – фейсбук Богдана Логвиненка

Засновник проєкту Ukraїner Богдан Логвиненко не відкидає, що до хакерської атаки на сторінки проєкту у Facebook причетні росіяни. Про це він сказав у коментарі ІМІ.

"Наразі не відкидаємо такої імовірності. Зараз ми з фахівцями з Мети розслідуємо цей інцидент. Задіяні хакери точно з кількох країн. Росії в переліку немає, втім є так звані дружні їй країни. Це може бути як збіг, так і цілком спланована операція. Не впевнений, чи ми остаточно дізнаємось, але бодай спробуємо", – зазначив Логвіненко.

Він сказав, що не може повідомити, про які "дружні" Росії країни йдеться, і додав: "Це насправді може не мати значення, бо VPN дає можливість бути віртуально в будь-якій країні".

Як повідомляв ІМІ, суспільно-культурний українознавчий проєкт Ukraїner зазнав хакерської атаки: зловмисники заволоділи Facebook-сторінками. Ukraїner зазначив, що наразі публікуватиме контент в InstagramTelegramTwitter та Viber. Засновник проєкту Богдан Логвиненко повідомив у  твіттері, що доступ до сторінок видання хакери отримали, зламавши Meta Business Manager.

Liked the article?
Help us be even more cool!