ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Нацрада звернулася до "1+1 Медіа" по роз’яснення щодо структури власності

23.06.2020, 11:30

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення звернулася до групи компаній “1+1 Медіа” по роз’яснення щодо зміни структури власності. Про це повідомляється на сайті Нацради.

За словами голови Нацради Ольги Герасим’юк, регулятор звернувся листами до керівників компаній, щоб вони підтвердили чи спростували інформацію про зміни в структурі власності.

Також вона повідомила, що 15 червня Національна рада отримала листа, який підписав генеральний директор ТОВ “ТРК “Студія 1+1” Ярослав Пахольчук. У листі, зокрема, зазначено, що для телерадіокомпанії є “абсолютно новою” інформація про те, що компанія Bolvik, яка є власником телекомпанії “1+1” з часткою 24,6, “чи то повністю, чи то частково належить Оксані Марченко”.

У листі телеканалу також повідомляється, що “Студія 1+1” надіслала компанії Bolvik запит із проханням роз’яснити ситуацію і надати інформацію про її структуру власності. Після отримання відповіді “Студія 1+1” офіційно повідомить Нацраду про структуру власності й кінцевих бенефіціарів.

Як повідомляв ІМІ, голова політради партії “Опозиційна платформа – За життя” Віктор Медведчук вказав у своїй майновій декларації за 2019 рік компанію Bolvik Ventures Ltd, яка фігурує в структурі власності ТОВ “Телерадіокомпанія “Студія 1+1”. Кінцевою бенефіціарною власницею компанії Bolvik Ventures Ltd є його дружина Оксана Марченко.

Голова політради партії “Опозиційна платформа – За життя” Віктор Медведчук через ланцюжок компаній володіє часткою в телеканалах ТОВ “Телерадіокомпанія “Студія 1+1” та ПрАТ “ТК “ТЕТ” ще з 2012 року, а з 2016-го це право власності перейшло до його дружини, телеведучої Оксани Марченко.

Liked the article?
Help us be even more cool!