ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Нацрада перевірить телеканал "Наш" через висловлювання Бондаренко

19.01.2021, 17:46
Фото – скріншот з відео телеканалу "Наш"
Фото – скріншот з відео телеканалу "Наш"

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення проведе моніторинг телеканалу “Наш” у зв’язку з висловлюваннями колишньої народної депутатки від Партії регіонів Олени Бондаренко, яка в ефірі назвала Збройні сили України “злочинцями”.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на пресслужбу Нацради.

“Буде проведено моніторинг ефіру каналу за 15 січня. Зараз він опрацьовується відповідним управлінням. На найближче засідання готуються матеріали, щоб їх розглянути. Засідання заплановано на 28 січня”, – зазначили в Національній раді.

Раніше партія “Європейська солідарність” звернулася до СБУ і Нацради з вимогою “негайно відреагувати на пропаганду тероризму в ефірі телеканалу “Наш”.  

“Телеканал регулярно просуває у своїх ефірах спікерів, які займаються неприхованою антиукраїнською пропагандою, однак усі можливі межі телеканал перейшов, поширивши слова одіозної діячки, поплічниці Януковича Олени Бондаренко, яка назвала Збройні сили України “злочинцями”, – йдеться в заяві.

В партії переконані, що такі висловлювання не просто неприпустимі, вони є частиною російської гібридної війни проти України, підривають її безпеку та обороноздатність.

Як повідомляв ІМІ, 23 грудня 2020 року Національна рада з питань телебачення і радіомовлення оголосила попередження телеканалу “Наш” (ТОВ “Наш 365”, Київ) через трансляцію пресконференції президента Російської Федерації Володимира Путіна.

4 грудня 2020 року телеканал “Наш” надав слово в ефірі ток-шоу одному з ватажків так званої “ЛНР” Родіону Мірошнику. Нацрада призначила перевірку. 

3 вересня 2020 грудня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення призначила позапланову перевірку телеканалу “Наш” через показаний до Дня Незалежності ролик, який містить ознаки дискримінації і розпалювання ворожнечі та спричинив обурення в суспільстві.

Liked the article?
Help us be even more cool!