ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Напад на волонтерку через українську мову: поліція повідомила про підозру другому чоловікові

Поліція повідомила про підозру другому нападнику на волонтерку через розмову українською мовою, повідомила пресслужба Київської міської прокуратури.

За даними слідства, 2 червня в підозрюваного був день народження. Чоловік із 73-річним знайомим (якому вже повідомили про підозру. – Ред.), з яким вони торгують на ринку, відзначили подію алкоголем та поверталися додому.

На виході з підземного переходу на вулиці Новокостянтинівській підозрюваний, з його слів, вирішив зробити дівчині кілька компліментів. Жінка, не бажаючи спілкування, відповіла, що не розуміє чоловіків. 

“Відповідь українською мовою викликала агресію нетверезих пенсіонерів, які почали нецензурно ображати дівчину, тож вона вирішила знімати їх на мобільний телефон. Далі підозрюваний кілька разів вдарив її по нозі, а також завдав удару долонею в ніс. Все це відбулося після того, як його спільник відібрав у дівчини телефон”, – зазначили в пресслужбі прокуратури.

Другий затриманий нападник на волонтерку. Фото Нацполіція України

Там додали, що волонтерці вдалося повернути телефон, а нападники зникли з місця події.

Підозрюваний своєї провини не визнає. Стверджує, що лише намагався зупинити конфлікт дівчини зі своїм знайомим.

Як повідомляв ІМІ, у Києві поліція затримала 73-річного чоловіка, який 2 червня разом зі спільником напав на волонтерку, що поверталася з прощання із загиблою парамедикинею Іриною Цибух. Чоловіки агресивно відреагували на те, що вона відповіла їм українською мовою. 

Liked the article?
Help us be even more cool!