ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

На Волині чиновниця поскаржилася до поліції на журналістів

08.12.2016, 11:52

Начальниця відділу культури Рожищенської районної державної адміністрації Волинської області Тетяна Новосад звернулася до поліції із заявою на редакцію видання “Район.Рожище”. Про це повідомляє Волинь.Post з посиланням на "Район.Рожище".

Видання опублікувало 27 листопада на сайті публікацію “З комірки історії: спадок рожищенського осередку Партії регіонів. Частина ІІ”. В матеріалі йшлося про те, хто із жителів Рожищенського району мав причетність до діяльності Партії регіонів. Зокрема, у статті згадувалося й прізвище та ім’я начальниці відділу культури Рожищеньскої РДА Тетяни Новосад.

Натомість у заяві чиновниця стверджує, що інформація про її причетність до ПР неправдива. У своїй заяві до поліції Новосад просить встановити особу “пана Василя” (джерело документів видання - ред.) та стверджує, що викладена інформація “причинила їй моральну шкоду” та не йде на користь діловому клімату в колективі.

Водночас видання опублікувало документи, які свідчать про причетність Тетяни Новосад до Партії регіонів. Серед них – і її підпис у відомості про сплату членських внесків.

У свою чергу, редакція “Район.Рожище” заявляє, що “не має жодних підстав сумніватися у надійності джерела, яке передало документи, що вперто говорять про те, що Тетяна Новосад мала приналежність до Партії регіонів”.

Після поразки режиму Януковича Тетяна Новосад у березні 2015 року стала керівником первинної організації політичної партії “УДАР” у місті Рожище. Ця політична сила ввійшла до БПП. На сайті ЦВК зазначено, що Тетяна Новосад стала депутатом Рожищенської райради.

Також видання зазначає, що у відкритих джерелах можна знайти інформацію й про те, що Тетяна Новосад успішно пройшла люстраційну перевірку.

Редакція зазначає, що надає Тетяні Новосад можливість висловити свою думку з приводу цієї ситуації.

Liked the article?
Help us be even more cool!