ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

На одеському пляжі знайдено труп з документами журналіста

31.01.2012, 04:12
В Одесі знайдено труп чоловіка з документами журналіста Євгена Дикого. Про це ЛІГАБізнесІнформ повідомили представники Шевченківського РУВС Одеси, які звернулися за підтвердженням того, чи перебуває Дикий в штаті агентства.
 
За даними міліції, у понеділок о 08:20 ранку на березі пляжу в Аркадії було знайдено труп чоловіка, прибитий морською хвилею до берега. У загиблого виявлені документи журналіста інформагентства ЛІГАБізнесІнформ Євгена Дикого. За даними міліції, на тілі немає ознак насильницької смерті. В одязі виявлено два паспорти (громадянина України та закордонний) і редакційне посвідчення на ім’я журналіста, гроші, мобільний телефон.
 
Як повідомило  ГУ МВС України в Одеській областіЗагиблий журналіст Євген Дикий, тіло якого було знайдено на березі Чорного моря в Одесі, загинув внаслідок нещасного випадку або самогубства. 

«За попередніми даними було встановлено - труп вказаного громадянина не має зовнішніх тілесних ушкоджень та ознак насильницької смерті. Зібрані матеріали дослідчої перевірки вказують на те, що місце мав нещасний випадок (смерть через самогубство), за результатами якої буде прийнято рішення згідно чинного законодавства», - йдеться в повідомленні міліції.

 
Liked the article?
Help us be even more cool!