ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

На Харківщині ДБР знайшло пропагандистські листівки, які окупанти скидали з літака

30.09.2022, 13:34
Фото – ДБР
Фото – ДБР

На території Ізюмського лісгоспу Харківської області співробітники Державного бюро розслідувань виявили склад російських окупантів.

Про це повідомила пресслужба бюро.

"Працівники ДБР знайшли склад у місті Ізюмі Харківської області. Окупанти зберігали в ньому боєприпаси та пропагандистські матеріали для підготовки псевдореферендумів", – йдеться в повідомленні.

У ДБР зазначили, що під час окупації міста на території Ізюмського лісгоспу базувалася 1 танкова дивізія російської армії. Всю макулатуру сюди завезли з території РФ.

"Серед іншого окупанти розповсюджували листівки на окупованих територіях за допомогою авіації", – додали в бюро.

Як повідомляв ІМІ, під час окупації Козачої Лопані (Харківська область) російські окупанти били учасника АТО перед тим, як змусили його записати відеозвернення для пропагандистського відео. За місяць полону чоловіка били та катували струмом.

Під час окупації Балаклії Харківської області в приміщенні типографії "Балдрук" російські окупанти облаштували військову комендатуру та утримували там людей. За словами співробітника типографії Євгена Диканя, окупанти планували випускати на потужностях типографії газету "Харьков Z". 

Під час досліджень покинутих росіянами позицій на Київщині дослідники виявили великі обсяги російської пропагандистської газети "Красная звезда".

"Всюди, де вони стояли, були присутні їхні газети. Їм доставляли їх прямо на позиції, де вони воювали", – розповів голова міжнародної асоціації дослідників фортифікації "Цитадель" Павло Нетьосов.

Liked the article?
Help us be even more cool!