ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

МВС доповнило кваліфікацію нападу на Чорновол за статтею нанесення тяжких тілесних ушкоджень

26.12.2013, 18:38

Кримінальне провадження щодо нападу на Тетяну Чорновол  додатково кваліфіковано за ч. 2 статті 121 КК України – нанесення тяжких тілесних ушкоджень, повідомляється на сайті МВС.

Як повідомили в міліції, під час проведення слідчих заходів у місті Бровари знайдений автомобіль “Порш кайен”, яким пересувались правопорушники. “Він ретельно оглянутий із залученням криміналістичної лабораторії. Вилучені різноманітні сліди. Призначено близько двох десятків експертиз”, - зазначили в міліції.

Також вилучені відеозаписи з камер спостереження на АЗС та автодорозі, якою рухались автомобілі. Ці записи зараз аналізуються.

Крім того, вже допитана сама Чорновол, яка детально пояснила характер нанесення їй травм, у зв’язку з чим провадження додатково кваліфіковано за ч. 2 статті 121 КК України – нанесення тяжких тілесних ушкоджень.

Допитано вже декілька десятків свідків, у тому числі батько потерпілої, який вказав, що відеореєстратор з авто доньки він передав народному депутатові Віталію Яремі.

Сам пристрій та повний запис слідству так і не були надані, що не дозволяє детально та повно встановити обставини події, зазначають в міліції.

Нагадаємо, у ніч на 25 грудня невідомі жорстоко побили Тетяну Чорновол.

Міліція порушила за фактом побиття Чорновол кримінальне провадження за ч. 2 ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство).

Президент України Віктор Янукович доручив міністру внутрішніх справ Віталію Захарченку та Генеральному прокурору Віктору Пшонці терміново вжити всіх необхідних заходів для розслідування побиття журналістки Тетяни Чорновол.

Міліція встановила трьох осіб, причетних до нападу на журналістку та громадську активістку Тетяну Чорновол. Двоє з них затримані.

Liked the article?
Help us be even more cool!