ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Мовлення на Крим з чонгарської телерадіовежі розпочнеться у лютому

12.01.2017, 12:33

На Херсонщині продовжується будівництво телерадіовежі на Чонгарі. Мовлення з вежі на Крим і прикордонні райони Херсонської області планується розпочати у лютому. Про це кореспонденту УНН повідомила директор Департаменту з питань внутрішньої та інформаційної політики Херсонської ОДА Ольга Савенко.

“На сьогоднішній день вежа побудована на висоті 96 метрів, але за планом вона має сягати 150 метрів. Інвестор розпочав будівництво 2 грудня 2016 року. До цього часу було дуже багато підготовчих робіт: і документації, і ліцензування. Найближчим часом вежу добудують. Але тут важко загадувати, зважаючи на те, які ми маємо зараз погодні умови. Але планується, що вже з лютого цього року вона буде працювати. Для цього робиться усе можливе”, — прокоментувала О.Савенко.

Також О.Савенко зазначила, що окрім безпосередньо будівництва треба час на налаштування техніки. За словами О.Савенко, вежа буде введена в перелік важливих стратегічних об’єктів.

“Обласною державною адміністрацією на Раді оборони області 30 грудня було запропоновано включити цю вежу в перелік важливих стратегічних об’єктів, щоб взяти її під офіційну охорону. З листами голова ОДА Андрій Гордєєв звернувся до відповідних структур”, — заявила О.Савенко.

Нагадаємо, урочисто перший блок вежі в с.Чонгар заклали 2 грудня. Вона має відновити українське мовлення в частині Криму та прикордонних районах Херсонщини.

УНН

Liked the article?
Help us be even more cool!