ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Кримськотатарський дитячий канал "Лялє" отримав держфінансування

19.05.2021, 11:32
Фото – Лялє
Фото – Лялє

Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України 18 травня за результатами закупівель підписало угоду з кримськотатарським дитячим каналом “Лялє” на створення та поширення інформаційного продукту кримськотатарською та за потреби іншими мовами для дитячої аудиторії.

Про це повідомляється на сайті міністерства.

Вартість угоди, згідно з результатом закупівель, становить 3 млн грн.

“5 травня було оголошено результати закупівель. Лишалися процедурні моменти, які сьогодні вдало завершено підписанням угоди. Відтепер абсолютно легітимно кошти можуть направлятися на визначені заходи. Попереду в нас ще декілька тендерів, мета яких – надання фінансування ТРК, що мовлять на ТОТ”, – зазначив віцепрем'єр-міністр України – міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексій Резніков.

Віцепрем’єр сподівається, що Верховна Рада зможе переглянути обсяг фінансування, який наразі становить 50 млн гривень на підтримку ТРК, що мовлять на тимчасово окуповані АР Крим і м. Севастополь та окремі райони Донецької і Луганської областей.

Як повідомляв ІМІ, 5 травня  Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України повідомило, що кримськотатарський дитячий телеканал “Лялє” отримає фінансування з державного бюджету. 30 квітня було оголошене проведення закупівель на суму 3 млн гривень на створення та поширення інформаційного продукту кримськотатарською та за потреби іншими мовами для дитячої аудиторії.

22 квітня Міністерство реінтеграції тимчасово окупованих територій оголосило перший тендер для українських телерадіомовників на територію тимчасово окупованого Криму.

Дитячий телеканал “Лялє”, що входить до холдингу ATR, припинив мовлення в Криму 1 квітня 2015 року.

З 1 квітня 2015 року припинив мовлення в Криму єдиний у світі кримськотатарський телеканал ATR, оскільки не зміг отримати дозвільних документів на мовлення у Роскомнагляду.

17 червня 2015 року ATR і “Лялє” відновили мовлення з Києва.

Liked the article?
Help us be even more cool!