ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Міністр оборони планує зустрітися з Бутусовим 19 грудня

18.12.2020, 11:07
Фото – mil.gov.ua
Фото – mil.gov.ua

У суботу, 19 грудня, відбудеться зустріч міністра оборони Андрія Тарана з журналістом Юрієм Бутусовим.

Про це повідомляється на офіційній фейсбук-сторінці відомства.

“Будуть предметно обговорені перспективи подальшої співпраці. Тональність попереднього дискурсу була емоційною і недоречною. Міноборони вітає взаємну готовність до діалогу”, – йдеться в повідомленні.

Як повідомляв ІМІ, 8 грудня Міністерство оборони України запропонувало головному редакторові інтернет-видання “Цензор.Нет” Юрію Бутусову “зайняти одну з міністерських позицій”.

Юрій Бутусов повідомив, що погодиться працювати в Міністерстві оборони України, якщо відомство запропонує йому конкретні посади, які відповідатимуть його вимогам.

8 грудня Юрій Бутусов заявив, що приймає пропозицію міністерства та опублікував програму дій.

9 грудня Міноборони повідомило, що ознайомилось із програмою журналіста, яка “демонструє нерозуміння меж та змісту функціональних обов’язків посад, на які він претендує”. Водночас Бутусова запросили 10 грудня на співбесіду.

10 грудня Бутусов повідомив, що жоден співробітник Міноборони протягом 9 грудня з ним не зв'язався і він не отримав ніяких пропозицій відвідати міністерство.

У відповідь на це Міноборони заявило, що “за результатами розмови з шановним журналістом кадрові служби змушені повідомити про відсутність вакансій, відповідних рівню його амбіцій, котрі наразі перевищують його рівень необхідних компетенцій”.

Журналіст заявив, що позиватиметься до суду проти Міноборони та вимагатиме вибачень за публічні образи.

Liked the article?
Help us be even more cool!