ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Міноборони запропонувало Юрію Бутусову "зайняти одну з міністерських позицій"

08.12.2020, 13:20
Фото – фейсбук Юрія Бутусова
Фото – фейсбук Юрія Бутусова

Міністерство оборони України пропонує головному редакторові інтернет-видання “Цензор.НЕТ” Юрію Бутусову "зайняти одну з міністерських позицій".

Про це повідомляється 8 грудня на фейсбук-сторінці Міноборони.

"Міністерство оборони пропонує Юрію Бутусову зайняти одну з міністерських позицій у сферах, на яких фокусується його фахова увага. Це можуть бути, наприклад, напрямки озброєння чи логістики", – йдеться в повідомленні.

Міністерство зазначає, що Бутусов є одним з найбезкомпромісніших експертів щодо Міноборони.

"Хтось може вважати його журналістські матеріали упередженими, маніпулятивними, спекулятивними. Хтось може ставити під сумнів компетентність автора, достовірність його джерел та обґрунтованість висновків. В одному йому не відмовити – у небайдужості. Коли мова про конструктивну позицію – це викликає повагу. Критична налаштованість не виключає співпраці й пошуку точок дотику", – йдеться в повідомленні.

Тому, зазначає Міноборони, "для активного громадянина завжди є можливість переходу від теорії до практики, від позиції стороннього ментора до посадовця, готового на практиці довести вартість своїх знань і слів".

Як повідомляв ІМІ, 3 вересня 2020 року головний редактор інтернет-видання "Цензор.нет" Юрій Бутусов повідомив, що його викликали на допит в Офіс Генерального прокурора України в справі про спецоперацію із затримання в Білорусі 28 членів ПВК Вагнера.

28 вересня 2020 року ведучу Яніну Соколову та головного редактора інтернет-видання "Цензор.Нет" Юрія Бутусова викликали на допит до Державного бюро розслідувань у справі про спецоперацію із затримання в Білорусі 28 членів ПВК Вагнера.

Liked the article?
Help us be even more cool!