ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Міністерство ветеранів просить правоохоронців оцінити інтерв'ю Гордона

19.05.2020, 16:30
Фото - УП
Фото - УП

Міністерство у справах ветеранів України звертається до правоохоронних органів з проханням дати оцінку інтерв’ю Дмитра Гордона з “експрокуроркою” Криму Наталією Поклонською та колишнім ватажком бойовиків “ДНР” Ігорем Гіркіним. 

Про це йдеться у заяві міністерства, оприлюдненій 19 травня.

“Міністерство у справах ветеранів та вся ветеранська спільнота засуджують дії журналіста, оскільки, за нашою думкою, дане інтерв’ю є прямою пропагандою збройної агресії в Донецькій та Луганській областях, анексії Криму та має на меті, в тому числі, популяризацію військових злочинів на території України. Ми звертаємось до правоохоронних органів з проханням дати оцінку цим інтерв’ю відповідно до чинного законодавства”, - йдеться у заяві.

Міністерство вважає, що саме в той в час, коли необхідно консолідуватися та продовжувати боротьбу на всіх фронтах, інформаційний простір заповнюється пропагандою агресії на Сході України та незаконної анексії Криму.

Як повідомляв ІМІ, 18 травня у Києві декілька десятків людей пікетували офіс редакції онлайн-видання “Гордон”, висловлюючи своє обурення через інтерв’ю з російським терористом Ігорем Гіркіним (Стрєлковим).

18 травня Дмитро Гордон повідомив, що записав інтерв’ю з експрокурором Криму Наталією Поклонською та колишнім ватажком бойовиків "ДНР" Ігорем Гіркіним "у співдружності" зі спецслужбами України, а ці матеріали вже направив у Гаагу.

19 травня Служба безпеки України повідомила, що проведення інтерв’ю з Наталією Поклонською та Ігорем Гіркіним (Стрєлковим) є ініціативою Дмитра Гордона.

Liked the article?
Help us be even more cool!