ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

СБУ заявила, що інтерв’ю з Поклонською та Гіркіним є ініціативою Гордона

19.05.2020, 13:11
Фото - Ліга
Фото - Ліга

Служба безпеки України повідомляє, що проведення інтерв’ю з Наталією Поклонською та Ігорем Гіркіним (Стрєлковим) є ініціативою Дмитра Гордона. 

Про це повідомляється на офіційній фейсбук-сторінці СБУ.

“Служба безпеки України повідомляє, що проведення інтерв’ю з Наталією Поклонською та Ігорем Гіркіним (Стрєлковим) є ініціативою журналіста Дмитра Гордона.  Між тим, вся інформація, озвучена в цих інтерв’ю, вже детально аналізується співробітниками Служби на предмет її використання, як додаткових доказів захоплення Російською Федерацію території України та фактичного розв’язання війни на сході нашої держави”, - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв ІМІ, 18 травня у Києві декілька десятків людей пікетували офіс редакції онлайн-видання “Гордон”, висловлюючи своє обурення через інтерв’ю з російським терористом Ігорем Гіркіним (Стрєлковим).

Дмитро Гордон повідомив, що записав інтерв’ю з експрокурором Криму Наталією Поклонською та колишнім ватажком бойовиків "ДНР" Ігорем Гіркіним "у співдружності" зі спецслужбами України, а ці матеріали вже направив у Гаагу.

Liked the article?
Help us be even more cool!