ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Гордон сказав, що брав інтерв’ю у Гіркіна і Поклонської "у співдружності з українськими спецслужбами"

19.05.2020, 10:56
Фото - УП
Фото - УП

Журналіст Дмитро Гордон повідомив, що записав інтерв’ю з експрокурором Криму Наталією Поклонською та колишнім ватажком бойовиків "ДНР" Ігорем Гіркіним "у співдружності" зі спецслужбами України, а ці матеріали вже направив у Гаагу.

Про це йдеться у зверненні Гордона, повідомляє Укрінформ.

Він прямо сказав, що зробив інтерв’ю "з терористом Гіркіним".

"У багатьох людей виникло нерозуміння, чому Дмитро Гордон, відомий своєю українською позицією, бере інтерв’ю у Наталії Поклонської та Ігоря Гіркіна. Багато людей — недальновидних, неосвічених, нерозуміючих, поспішили затаврувати мене за це ганьбою", — сказав журналіст.

Гордон заявив, що "для розуміючих та розумних" каже "офіційно" — інтерв’ю з Поклонською та Гіркіним він зробив "у співдружності з українськими спецслужбами".

"Ці інтерв’ю ніколи ніхто не робив і в Україні ніколи ніхто не опитував ані Поклонську, ані Гіркіна щодо зради та злочинів, які були скоєні за участі цих людей на території України. Сьогодні флешки з матеріалами цих інтерв’ю перебувають у Гаазі, і ці свідчення стануть одними з основних свідчень у судовому процесі у справі про анексію Криму та розв’язування війни на Донбасі", — пояснив він.

Також Гордон звернувся до учасників акції біля його офісу у Києві з вимогою, аби вони "прибрали та стерли" все, що там залишили.

Він пригрозив їм відповідальністю і запевнив, що всіх людей на акції зафіксували.

Нагадаємо, 18 травня на сайті інтернет-видання "Гордон" з'явилося інтерв'ю Дмитра Гордона з одним із ватажків бойовиків "ДНР" 2014 року, "міністром оборони ДНР" Ігорем Гіркіним (Стрєлковим).

Минулого тижня Гордон оприлюднив запис інтерв'ю з колишнім "прокурором Криму" Наталією Поклонською.

Як повідомляв ІМІ, 18 травня у Києві декілька десятків людей пікетували офіс редакції онлайн-видання “Гордон”, висловлюючи своє обурення через інтерв’ю з російським терористом Ігорем Гіркіним (Стрєлковим).

Liked the article?
Help us be even more cool!