ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Міліція розслідує справу побитої журналістки

08.02.2012, 01:27
Міліція розпочала дослідчу перевірку за фактом побиття представника міжнародної журналістської організації «Репортери без кордонів» в Україні Оксани Романюк.

Про це  повідомили у Головному управлінні МВС в м. Києві, зауваживши, що паралельно міліція проводить перевірку щодо законності надання фізичній особі органами виконавчої влади Києва дозволу на встановлення МАФів.

В міліцейському главку також наголосили, що потерпілій було виписано направлення на проходження судово-медичної експертизи для зняття побоїв з метою встановлення їхнього ступеню важкості.

Також встановлюється особа, яка завдала удару молодій жінці, повідомляє УНІАН.
Нагадаємо,  у  ночі з 6 на 7 лютого під час громадського патрулювання мешканцями робіт зі встановлення МАФів на дитячому майданчику постраждала журналістка, що проводила відеозйомку.

Представник фірми вдарив кулаком в обличчя журналісту, представницю міжнародної журналістської організації «Репортерів без кордонів» Оксану Романюк, яка фіксувала на мобільний телефон процес незаконного, на думку мешканців сусідніх будинків, встановлення МАФів.

Мешканці просили будівельників надати дозволи на проведення робіт, що ведуться на прибудинковій території, де розміщені дитячий і спортивний майданчики, за адресою проспект Свободи, 24 у Києві (житловий масив Виноградар).

ІМІ
Liked the article?
Help us be even more cool!