ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Маск відмовився видалити твіт Медведєва про те, що "Україна зникне"

10.04.2023, 11:47
Фото – Reuters
Фото – Reuters

Власник Twitter Ілон Маск відмовився видалити пропагандистський твіт заступника голови Ради безпеки РФ Дмитра Медведєва про Україну. 

Відповідну заяву бізнесмен зробив сьогодні, 10 квітня, у відповідь на звернення одного з користувачів соцмережі.

“Мені сказали, що Путін назвав мене воєнним злочинцем за допомогу Україні, тому він мені не найкращий друг. Всі новини є певною мірою пропагандою. Нехай люди самі вирішують”, – написав Маск.

Йдеться про допис Медведєва, зроблений напередодні, із заголовком “Чому Україна зникне? Тому що нікому не потрібна”.

Користувач, який звернув увагу Маска на цей твіт, вважає допис Медведєва закликом до геноциду українців. Він заявив Маску, що той не дотримується антиросійських санкцій і сам порушив правила Twitter, дозволивши посадовим особам Росії повернутися на платформу.

Раніше журналісти видання The Telegraph виявили, що Twitter знову показує акаунти російської влади. Обмеження на них запровадили ще у квітні минулого року після повномасштабного вторгнення РФ.

Нещодавно Twitter припинив вживати заходів для обмеження державних російських та китайських ЗМІ. Позначка Stay informed біля дописів медіа, що контролюються Росією та Китаєм, вже не з'являються.

Як повідомляв ІМІ, соцмережа Twitter занижує охоплення постів про російсько-українську війну, оскільки позначаються як дезінформація.

Liked the article?
Help us be even more cool!