ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Марину Сингаївську обрано членкинею Незалежної медійної ради за квотою ІМІ

29.01.2020, 10:06
Фото – НМР
Фото – НМР

Марина Сингаївська, заступниця генерального директора Укрінформу, стала членкинею Незалежної медійної ради (НМР) за квотою Інституту масової інформації.

Відповідне рішення рада засновників НМР затвердила 28 січня 2020 року.

Марина Сингаївська замінила у НМР журналіста Олексія Братущака, який також був делегований ІМІ як зовнішній учасник саморегулівного журналістського об’єднання.

Нагадаємо, 24 січня члени НМР обрали секретаринею Незалежної медійної ради керівницю моніторингового відділу ІМІ Олену Голуб. 

Головою Незалежної медійної ради (НМР) обрано директора Центру демократії та верховенства права (ЦЕДЕМ) Тараса Шевченка, який змінив на цій посаді голову правління “Детектора медіа” Наталію Лигачову. Другим секретарем обрали директора з правових питань “Інтерньюз-Україна” Павла Моісеєва.

Незалежна медійна рада є постійним громадським моніторинговим та консультативним органом, який створено з метою утвердження високих професійних стандартів журналістики та задля об’єктивного розгляду спірних питань і ситуацій, які виникають в інформаційному просторі України.

Рада розглядає спірні ситуації щодо недотримання медійного законодавства, міжнародних стандартів висвітлення інформації в медіа, а також порушень норм журналістської етики. Окрім експертних висновків щодо вирішення суперечливих ситуацій, НМР надає рекомендації органам влади та іншим зацікавленим особам задля вдосконалення регулювання в медійній сфері.

Liked the article?
Help us be even more cool!