ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Литва має чорний список артистів, які виступали в окупованому Криму

25.08.2021, 10:41
Фото – svidok.info
Фото – svidok.info

Президент Литви Гітанас Науседа повідомив, що його країна має чорний список артистів, які виступали в окупованому Росією Криму, і забороняє цим людям перебувати в Литві. 

Про це Науседа сказав в інтерв’ю Радіо Свобода.

“У нас є певний чорний список для артистів і співаків, які мають стосунок до визнання анексії Криму. Ми будемо постійними й рішучими в питанні заборони цим людям перебувати в Литві. Я думаю, це дуже важливий елемент політики невизнання анексії Криму. І ми, як друзі України, будемо дуже наполегливими та рішучими в цьому питанні”, – заявив президент Литви.

Як повідомляв ІМІ, 19 січня 2021 року Литва на п'ять років заборонила в'їзд російському артисту Філіпу Кіркорову. Його занесли до списку небажаних осіб через публічне виправдання окупації Росією Криму. Ініціювало заборону Міністерство закордонних справ Литви, яке подало до Департаменту міграції при МВС країни звернення з проханням про внесення російського артиста Філіпа Кіркорова до національного списку іноземців, яким заборонено в'їзд до Литовської Республіки через незаконні візити до Криму.

11 серпня Служба безпеки України підтвердила заборону на в’їзд до України на три роки російському співаку Філіпу Кіркорову.

Liked the article?
Help us be even more cool!