ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Львівського радіоведучого усунули з ефіру через Винничука? (Оновлено)

31.01.2012, 06:10
Ведучого програми на радіо «Львівська хвиля» Андрія Великого усунули з ефіру через вихід  програми, де гостем був письменник Юрій Винничук, творчість якого звинувачують у порнографії. Про це повідомляє газета «Експрес».
Як зазначається в повідомлені, Великого викликало керівництво на розмову і  повідомило, що він перебуває в оплачуваній тритижневій відпустці.
З рішенням керівництва журналіст не погодився, хоча заяву на відпустку начебто підписав  і поставив керівництву ультиматум: якщо до понеділка його не випускають в ефір, він розпочинає акції протесту. На підтримку ведучого готові виступити практично всі працівники радіостанції. Вони готуються оголосити голодівку.
Ведучий радіо "Львівська хвиля" Андрій Великий у ефірі радіостанції 1 лютого повідомив, що його ніхто не просив йти у вимушену відпустку.

За його словами, "так співпало, що відпустка розпочалась одразу після скандальної розмови з письменником Юрієм Винничуком".

Як зазначив Великий, ніякого конфлікту щодо запрошеного гостя не було.

"Все нормально, ніхто нікому не дзвонив, мене ніхто не ображав. Конфлікт був лише щодо лайливого слова, яке прозвучало в ефірі. Там занадто чітко було зрозуміло, яке це слово (йдетьсяпро вірш "Убий п*раса" )", – зазначив радіоведучий.

ІМІ


 
Liked the article?
Help us be even more cool!