ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Крістофер Нанн розповів подробиці поранення в Авдіївці

06.02.2017, 10:38

Поранений в результаті обстрілу бойовиками Авдіївки (Донецька область) британський фотограф Крістофер Нанн розповів подробиці події. Про це він написав у Twitter, повідомляє Еспресо.TV.

За його словами, 2 лютого він приїхав у місто, щоб відвезти медичну допомогу у лікарню. “Я приїхав до Авдіївки у четвер, 2 лютого, з моїм водієм і другом Вовою. Ми відвезли медичну допомогу у лікарню, а потім більшу частину дня ходили по місту і спілкувалися з мешканцями”, - розповів Нанн.

Увечері, 2 лютого, він з другом “пішов відвідати Олену, добру подругу одного друга, щоби побачити, як вона живе в нинішніх умовах: з їжею і чаєм ми сиділи за столом у неї на кухні”.

“З приходом вечора, артилерійський вогонь став частішим і відчутно ближчим. Але це не було чимось надзвичайним, як вважала Олена, котра всю війну прожила в Авдіївці. Несподівано поруч із кухонним вікном розірвалася ракета. Я був у спальні, і скло та уламки від вибуху потрапили мені в обличчя, частково в моє ліве око. Вова був у коридорі і поранень не отримав”, - написав фотокор.

За його даними, “в момент розриву ракети Олена була на кухні, вона померла від поранень”.

“Ми сиділи на кухні лише кілька моментів перед цим, і якби ми там лишались, то усі б загинули”, - наголосив Нанн.

Згодом фотокор написав слова подяки за “добрі побажання”. “Я одужую, але будь-ласка, це не про мене, це стосується тих тисяч, котрі померли чи страждають на цій тупій війні”, - додав британський журналіст.

Як повідомляв ІМІ, 2 лютого під час обстрілу міста Авдіївка Донецької області поранення обличчя отримав іноземний фотожурналіст Крістофер Нанн. Фотокора було госпіталізовано до 66 військового медичного госпіталю, звідки після огляду доправили до обласної клінічної лікарні ім. Мечникова міста Дніпро, де прооперували.

Міністр інформаційної політики Юрій Стець повідомив, що  лікарям вдалося зберегти зір Крістоферу Нанну.

Фото - Твіттер Крістофера Нанна

Liked the article?
Help us be even more cool!