ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Кореспондент Укрінформу, який заявляв про темники, звільнився з агентства

01.07.2024, 11:24
Єлєна Щепак
Юрій Стригун, фото – його фейсбук

Кореспондент Укрінформу в Чернігівській та Черкаській областях Юрій Стригун звільнився із державного інформаційного агентства. 

Про це він повідомив представниці Інституту масової інформації у Черкаській області.

За його словами, він звільнився 27 червня.

“Написав заяву на звільнення, тому що колектив і двоє моїх редакторів, які були безпосередньо моїми керівниками, синхронно в один день написали дописи у Facebook, що зі Стригуном працювати складно, він – хайповщик, маніпулятор. Інші колеги додали, що я – ухилянт. Більшість членів колективу поставили лайки. Сенсу мені залишатися на цій роботі не було”, – розповів журналіст.

Юрій Стригун додав, що писав заяву на звільнення під відеозапис. Цього нібито вимагав керівник відділу кадрів. За його словами, під запис, його зокрема, запитували, чи звільняється він під тиском.

“Щодо повістки – я пройшов медогляд, мене визнали придатним, сказали чекати. Якщо треба буде, мене викличуть, заберуть. Тож ухилянта з мене не вийшло, як деякі хотіли. Все, що вимагав від мене закон, я зробив”, – зазначив журналіст. 

Нової роботи Юрій Стригун поки не знайшов, тож відкритий до пропозицій.

Як повідомляв ІМІ, 30 травня Юрій Стригун публічно підтвердив факт розсилання “темників” в агентстві. Уже наступного дня він отримав повістку з вимогою з'явитися до ТЦК за місцем реєстрації.

Liked the article?
Help us be even more cool!