ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Карякіна повідомила, що пішла з Громадського не за власним бажанням, а її скоротили

03.02.2020, 12:01
Фото – фейсбук Ангеліни Карякіної
Фото – фейсбук Ангеліни Карякіної

Журналістка Ангеліна Карякіна повідомила, що пішла з посади головної редакторки Громадського не за власним бажанням, а її скоротили. Про це вона повідомила на своїй фейсбук-сторінці, інформує “Детектор медіа”.

“У четвер (30 січня. – Ред.) мені повідомили, що мою посаду скорочують у штатному розкладі. В умовах конфлікту візій в організації це рішення я вважаю виявом неповаги до всієї роботи, яку зробила редакція під моїм керівництвом”, – розповіла Ангеліна Карякіна.

“Я не йду з власного бажання. Неможливо мати бажання іти з редакції, яку ми створювали чотири роки і яку я без перебільшення вважаю найкращою незалежною мультимедійною редакцією країни. Я не прощаюся. Я продовжу працювати як членкиня організації для того, аби кристалізувати візію майбутнього hromadske”, – додала вона.

Нагадаємо, 31 січня Громадське повідомило, що Ангеліна Карякіна йде з посади головної редакторки Громадського. У пресрелізі видання зазначало, що журналістка вирішила піти за власним бажанням через те, що має різні погляди на майбутнє організації з керівництвом. 

Ангеліна Карякіна працювала на Громадському з 2015 року.

Конкурс на посаду головного редактора буде оголошено незабаром.

Liked the article?
Help us be even more cool!