ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Івано - Франківські журналісти вручили ректору гарбуза

26.12.2011, 05:39
Сьогодні, 26  грудня, біля Прикарпатського національного університету зібралося близько 20-ти івано-франківських журналістів, щоб вручити ректорові Богдану Остафійчуку  гарбуза. Про це повідомляється на сайті Фirtka.if.ua.

Нещодавно в одній із соціальних мереж утворилася неофіційне об’єднання журналістів, яке поставило за мету боротися із фактами утиску ЗМІ. А наприкінці року журналісти визнали найбільшого ворога преси в 2011 році.
 
В  результаті голосування, переможцем номінації «Найбільший ворог прикарпатських ЗМІ-2011» став ректор Прикарпатського університету  за неадекватну реакцію на появу журналістів на засіданні вченої ради.
 
Оскільки Богдана Остафійчука на робочому місці делегація журналістів не застала, то особливий приз їм довелося залишити біля його дверей.
Нагадаємо,  8 грудня під час проведення розширеної Вченої ради в Прикарпатському національному університеті ім. Василя Стефаника із залу засідань були вигнані два  журналісти : регіонального кореспондента телеканалу «ЗІК» в Івано-Франківську Руслана Коцабу та журналіста газети «Галицький Кореспондент» Марію Гаврилюк.
 
ІМІ

 
Liked the article?
Help us be even more cool!