ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Hromadske обрало нову головну редакторку та об’єднує редакцію

19.03.2020, 13:02
Фото – hromadske.ua
Фото – hromadske.ua

Hromadske створює об’єднану редакцію під керівництвом нового головного редактора Наталії Гузенко. Про це повідомляється на сайті видання.

"З метою синергії активів та посилення ефективності всі платформи hromadske відтепер працюватимуть як загальна об’єднана редакція. Її очолить Наталія Гузенко", – йдеться в повідомленні. Заступниками головного редактора стануть журналісти Влад Азаров та Анастасія Станко.

Нова головна редакторка почне роботу на hromadske з квітня 2020 року. До цього часу організаційну структуру редакції буде трансформовано задля інтеграції до неї самостійних платформ Hromadske-International, Hromadske-Ru та інших. Виконувати обов’язки керівника редакції до квітня буде Влад Азаров.

Наталію Гузенко було обрано з-поміж 14 професійних кандидатів на цю посаду. 

Наталія Гузенко працює в ЗМІ з 2002 року. Протягом 14 років була політичним та економічним оглядачем, редакторкою в газеті "День", тижневиках "Контракти", “Інвестгазета” та інших. Має вісім років досвіду роботи редактором, п’ять з них – головним редактором. До переходу на hromadske очолювала портал Agravery.com, який під її керівництвом увійшов у топ галузевих видань та вийшов на прибутковість. Декілька разів отримувала журналістську премію "Пресзвання". У 2005 році Наталія отримала ступінь магістра в Інституті журналістики Київського університету імені Тараса Шевченка, 2013-го закінчила pre-MBA program з маркетингу в бізнес-школі МІБ.

Як повідомляв ІМІ, 31 січня Громадське заявило, що Ангеліна Карякіна йде з посади головної редакторки за власним бажанням через те, що має різні погляди на майбутнє організації з керівництвом. 

Журналістка Ангеліна Карякіна повідомила, що пішла з посади головної редакторки Громадського не за власним бажанням, а її скоротили. 

3 лютого ексголова ГО "Громадське телебачення" Наталя Гуменюк повідомила, що йде з Громадського через "неприпустимість несподіваного непродовження контракту з головною редакторкою" Ангеліною Карякіною.

7 лютого hromadske оголосило конкурс на вакантну посаду головного редактора (головної редакторки).

Liked the article?
Help us be even more cool!