ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Наталя Гуменюк іде з Громадського через звільнення Карякіної

04.02.2020, 10:48
Фото: Анастасія Власова / hromadske
Фото: Анастасія Власова / hromadske

Ексголова ГО “Громадське телебачення” Наталя Гуменюк іде з Громадського. Про це повідомляється на сайті видання.

“Головна причина для мене – неприпустимість несподіваного непродовження контракту з головною редакторкою, яка створила особливу команду, що вміє працювати зі складними й глибокими історіями. Окрім того, без головного редактора зі зрозумілими умовами роботи журналістика є незахищеною”, – пояснила своє рішення Гуменюк.

“Я розумію, що глибинна причина – різні бачення візії Громадського саме всередині членів громадської організації. Тому я не бачу поки змоги працювати в редакції, однак лишаюся членом організації, щоб працювати з цим, до того ж максимально швидко. Громадське – це насамперед ідея суспільно корисної журналістики, і, можливо, нам треба знову винаходити спосіб її реалізації”, – сказала вона.

Наталка Гуменюк обіймала посаду голови ГО “Громадське телебачення” чотири роки. Із 20 грудня 2019 року журналістка виконувала обов’язки заступниці головного редактора з партнерств і керувала проєктом hromadske international.

Як повідомляв ІМІ, 31 січня Громадське заявило, що Ангеліна Карякіна йде з посади головної редакторки Громадського за власним бажанням через те, що має різні погляди на майбутнє організації з керівництвом. 

Журналістка Ангеліна Карякіна повідомила, що пішла з посади головної редакторки Громадського не за власним бажанням, а її скоротили. 

Liked the article?
Help us be even more cool!