ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Google запустила українську версію чатбота Bard

Фото – dev.ua
Фото – dev.ua

В Україні відсьогодні, 13 липня, став доступний чатбот на основі штучного інтелекту Bard від компанії Google. Про це йдеться в офіційному блозі "Google Україна". 

Доступ до Bard відсьогодні став доступний, зокрема і в країнах Європи. Чатбот здатен взаємодіяти з більш ніж 40 мовами, включно з українською, арабською, китайською, німецькою та іспанською.

Також Google запускає в Bard нові оновлення: 

  • можна вводити запитання та слухати голосові відповіді на них; 
  • змінювати тон і стиль відповідей Bard на п’ять різних варіантів: простий, довгий, короткий, професійний або звичайний;
  • закріплювати та перейменовувати розмови;
  • експортувати код Python у Replit (на додаток до Google Colab);
  • ділитися відповідями з друзями за допомогою посилань для спільного доступу;
  • використовувати зображення у своїх запитах.

Як повідомляв ІМІ, у травні компанія Google оголосила про впровадження генеративного штучного інтелекту (ШІ) у свою пошукову систему.

Раніше корпорація Microsoft анонсувала нову версію пошукової системи Bing, яка містить новітні технології штучного інтелекту ChatGPT. Своєю чергою Google повідомив про запуск свого аналога штучного інтелекту ChatGPT під назвою Bard. 

ChatGPT (Generative Pre-trained Transformer) – це чатбот зі штучним інтелектом, розроблений у листопаді 2022 року лабораторією OpenAI, дослідницькою компанією штучного інтелекту, серед засновників якої був Ілон Маск. Бот може генерувати тексти на задану тему та відповідати на запитання користувачів.

Liked the article?
Help us be even more cool!