ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Google назвав топ-запити 2018 року в Україні

12.12.2018, 12:27

"Google Україна" оприлюднив топ-запитів користувачів українського сегменту інтернету в 2018 році. Про це повідомляється в офіційному блозі компанії, повідомляє Укрінформ.

Найпопулярнішим пошуковим запитом 2018 року в "Google Україна" став “ЧМ-2018” - чемпіонат світу з футболу.

На другій позиції - новий сезон серіалу “Мажор”, на третій - конкурс Євробачення-2018. Крім того, зазначає компанія, українських користувачів Google традиційно цікавили нові фільми року, серіали “Школа” і “Полицейский с Рублевки” та Олімпіада-2018.

У категорії “Персона” українці найчастіше шукали інформацію про трагічно загиблу акторку “Дизель-шоу” Марину Поплавську.

Крім того, у 2018 році українці шукали інформацію про Єгора Кріда, Йосипа Кобзона, Бориса Апреля / Зіанджу, американського репера Xxxtentacion і видатного вченого Стівена Хокінга, а також про Меган Маркл.

У категорії “Фільми” цього року українці найчастіше шукали в Google новий фільм із всесвіту Marvel “Веном”. “Загалом продовження популярних фільмів традиційно викликають високий інтерес українських користувачів, таких у першій десятці сім; також до списку найпопулярніших фільмів за версією користувачів Google потрапила українська комедія “Скажене весілля”, - йдеться в повідомленні.

Лідером у категорії телевізійних шоу став конкурс Євробачення-2018, а із серіалів українців найбільше зацікавили нові сезони кримінальної драми “Мажор”, серіалу про життя сучасних школярів “Школа” і комедії “Полицейский с Рублевки”.

“Купівлею року” в Україні стала іграшка бейблейд, також українці цікавилися придбанням цифрового тюнера Т2, квитків на поїзд і біткойнів.

У 2018 році українці ставили Google найрізноманітніші питання: найчастіше хотіли дізнатися, як завантажити відео з YouTube, зробити слайм і під'єднати Т2. Крім того, цікавилися, чому затримують пенсію, чому м'ясо корови називається “говядиной” і в Одесі випав жовтий сніг. А також намагалися з'ясувати, що таке біткойн, кір, томос і реінтеграція.

Liked the article?
Help us be even more cool!