ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Голованов перейшов до медіахолдингу Ахметова

25.02.2020, 11:36
Фото – фейсбук Василь Голованов
Фото – фейсбук Василь Голованов

Колишній генеральний продюсер телеканалу NewsOne Василь Голованов став радником директора медіахолдингу “Медіа Група Україна” Євгенія Бондаренка. Про це повідомляється на сайті медіахолдингу.

Він відповідатиме за створення лінійки політичного прайму на інформаційному телеканалі “Україна 24”.

“Головне, що для мене важливо в пропозиції “Медіа Групи Україна”, – це масштабність завдань, які потрібно реалізувати. Тут і зараз створюється головний інформаційний канал країни, на якому повинен бути представлений увесь спектр політичних сил. Мій досвід дозволяє мені бути впевненим, що ефіри політичних програм “Україна 24” будуть залучати як найяскравіших спікерів, так і широку небайдужу аудиторію”, – сказав Голованов.

Євгеній Бондаренко повідомив, що найближчим часом розповість про запуск нових програм і шоу на телеканалі “Україна 24”.

Як повідомляв ІМІ, 19 лютого Василь Голованов повідомив, що звільнився з посади генерального продюсера телеканалу NewsOne.

Канал “Україна 24” розпочав цілодобове ефірне мовлення 16 грудня 2019 року. Це інформаційний канал, який запустив медіахолдинг “Медіа Група Україна”, переформатувавши канал “Ескулап TV”.

7 листопада 2019 року Національна рада з питань телебачення та радіомовлення переоформила ліцензію телеканалу “Ескулап TV” (ТОВ “Аспера 2011”), який входить у “Медіа Група Україна”, через зміну логотипу та концепції мовлення.

Liked the article?
Help us be even more cool!